Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

جوان کریم همتی سرپرست جمعیت هلال احمر با اشاره به شیوع ویروس کرونا در دنیا گفت: کرونا یک موضوع سیاسی نیست، بلکه یک بیماری ویروسی است.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: اینکه اختیارات شورای عالی امنیت ملی به ستاد مقابله با کرونا داده شد، اتفاق خوبی بود.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا از همان روزهای اول اقدام به قرنطینه قم نشد،تصریح کرد: فرهنگ و شرایط کشور ما همانند چین نیست و نمی‌توان در نقاط مختلف دنیا برای یک بیماری یک نسخه واحد تجویز کرد، چنانچه در حال حاضر هر کدام از کشورها به تناسب شرایط خود با کرونا برخورد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی افزود: همان کسانی که روزهای اول معترض بودند که چرا اقدام به قرنطینه نمی‌کنید، اکنون در حال سفر هستند.

بیشتر بخوانید: جهانگیری برای پیگیری وضعیت کرونا به ۵ استان سفر می‌کند

سرپرست جمعیت هلال احمر با بیان اینکه از روز ۲۷ اسفند نزدیک به ۹۷ هزار خودرو با ۳ میلیون سرنشین از ۱۳ استان درگیر کرونا برای سفر خارج شدند، تصریح کرد: ۲۴۰۰ نفر از آن‌ها علائم مثبت داشتند.

همتی خاطرنشان کرد: اشخاصی که از ابتدای بحران به قرنطینه نکردن قم خورده می‌گرفتند، چرا الان بار سفر بسته اند؟

او با تأکید بر اینکه هیچ گونه کم‌کاری از جانب دولت نشده است، گفت: من از مردم درخواست می‌کنم که در خانه‌های خود بمانند تا زنجیره انتقال قطع شود.

رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه در خصوص وضعیت تأمین ماسک در کشور و صادرات آن به چین گفت: ما در یک مجموعه واحد جهانی زندگی می‌کنیم و مشکلات ما بی ارتباط با مشکلات افغانستان و چین نیست.

او ادامه دا: زمانی که چین گرفتار کرونا شد، نیاز به کمک داشت و از اصول هلال احمر و صلیب سرخ هم این است که در این مواقع کمک کنند.

همتی با تأکید بر اینکه این کمک‌رسانی یک اصل پذیرفته شده است که ما به هر کسی که هر جای دنیا گرفتار شده کمک کنیم، گفت: حتی اگر خودمان هم گرفتار باشیم، بر این اساس باید کمک کنیم.

وی با بیان اینکه وضع مالی کشور ما مثل اروپا و آمریکا نیست، گفت: شاهد هستیم که آن‌ها خیلی ناله می‌کنند، اما ما با دست خالی نالان نیستیم.

سرپرست جمعیت هلال احمر با بیان اینکه با آغاز بحران آموزش‌های همگانی در فضای مجازی را شروع کردیم، گفت: غربالگری خارج از شهرها از طرف ستاد مقابله با کرونا به ما سپرده شده و حدود ۴۰۰ پایگاه مستقر کردیم که مخصوص کنترل خروجی استان‌ها است.

وی با بیان اینکه ۱۰ هزار تخت برای بیماران کرونایی آماده شده و ۲ هزار و ۶۰۰ تخت هم در اختیار هلال احمر است، گفت: بیمارستان نورافشار هم به عنوان بیمارستان پشتیبان مسیح دانشوری فعال است.

او با بیان اینکه به زودی تولید ماسک را هم آغاز خواهیم کرد، گفت: کمک یک میلیون دلاری ژاپن در روزهای آینده می‌رسد و ایرانیان مقیم آمریکا هم کمک‌هایی ارسال کرده‌اند که از طریق استانبول در حال ورود به کشور است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا مسافرت جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور ضمن تشریح آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی در کشور اعلام کرد که طی هفت روز اخیر به بیش از ۵۳۰۰ نفر در ۱۷ استان کشور امدادرسانی شده است.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جزئیات اقدامات انجام شده از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان کشور گفت: پس از هشدار هفته گذشته سازمان هواشناسی، سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر امدادگران خود و تجهیزات امدادی را در  استان‌هایی که از سوی هواشناسی با بارش شدید باران پیش‌بینی شده بودند، به حالت آماده‌باش درآورد. پس از آن با شروع بارش‌ها از تاریخ  ۱۲ اردیبهشت ماه تا صبح امروز شاهد وقوع سیل و آبگرفتگی در ۱۷ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد بودیم.

وی با بیان اینکه در این ۱۷ استان، مجموعا ۱۳۸ مورد عملیات امداد و نجات از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر انجام شده است، گفت: در مجموع این ماموریت‌ها به پنج هزار  و ۳۶۹ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، همچنین ۲۲۵نفر به مناطق امن انتقال داده شده و از ۲۰۲ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت. ۲۰۶ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند.

محمودی درباره اقلام توزیع شده در میان حادثه دیدگان نیز گفت:‌ چهارهزار و ۷۰۷ قوطی کنسروجات، دو هزار و ۸۳۲ کیلوگرم  برنج، دوهزار و ۵۷۶کیلوگرم نایلون، ۶۰۴ کیلوگرم حبوبات، هزار و ۴۸۴ تخته پتو، ۷۲۰تخته موکت، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۴۶۹بسته غذایی، ۲۰۰ قرص نان، ۳۲۴ست شستشو، ۸۹ ست بهداشتی و ۴۶دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد:۲۴۲تیم عملیاتی متشکل ۸۸۱ نفر امدادگر و نجاتگر در این ماموریت‌ها حضور داشته به متأثرین از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • بودجه هلال احمر متناسب با ماموریت‌های محوله نیست
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی هستند/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • استان درگیر سیل و آبگرفتگی
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • تاریخ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر ۱۴۰۳ + پیام و متن تبریک
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • تا پای جان برای دختر ایران